Waarom alpaca's?

Therapie m.b.v. alpaca's

Doelgroep

Alpaca's als therapiedier

Tijdelijke sluiting vanwege covid-19 + wijzigingen dienstverlening

Belangrijke mededeling therapie:

Momenteel is het niet meer mogelijk om individuele/wederkerende therapiesessies in te boeken

(uitgezonderd in de toekomst de therapeutisch onderbouwde workshop).

Als zaakvoerder van ’t Pagadderke startte ik jaren geleden op als eerste in België met een primeur: het aanbieden van therapie met assistentie van alpaca’s. Wat begon als een klein zaadje groeide al vlug tot een hele mooie bloem. Buiten het geven van therapie en workshops met alpaca’s vond ik het ook erg belangrijk om mijn gespecialiseerde kennis door te geven d.m.v. het aanbieden van vormingen. Daardoor volgden er nog vele nieuwe zaadjes in België en Nederland, zodat nog meer mensen baat konden hebben bij het volgen van therapie met assistentie van alpaca’s.

Als ondernemer blijf ik echter niet stilzitten en voel ik de nood om verder te groeien en ook nieuwe, nog onbekende wegen te verkennen die mij erg nauw aan het hart liggen.

Als zaakvoerder van ’t Pagadderke zal ik daarom de komende tijd mij gaan verdiepen en specialiseren in een nieuwe dienstverlening binnen de gezondheids- en welzijnssector. Uiteraard spelen ook daarbij onze geliefde alpaca’s nog steeds een zeer belangrijke, helende en ondersteunende rol! De komende tijd duik ik daarom terug in de studieboeken.

Voor meer informatie bekijk de pagina: COVID-19