't Pagadderke

Therapie met assistentie van alpaca's en kleine hoevedieren

Chico is de knuffelaar van de groep. Chico houdt ervan om geaaid en geknuffeld te worden, als hij zijn middagdutje doet dan mag je er altijd komen bijliggen.  Hij is ook de jongste alpaca.  Ook kan hij al netjes aan een halster wandelen. 

Chico is vriendjes met Cisco maar meestal is hij een beetje op zichzelf. Hij vindt het niet erg om alleen te zijn. Verder is hij wel heel nieuwsgierig en gaat hij alles onderzoeken. 

Cisco is een lieve alpaca die soms nog een beetje verlegen is. Net zoals bij Othello hadden we meteen een goede klik met Cisco. Toen hij nog maar drie weken oud was, kwam hij al om aandacht vragen. Als Cisco je beter leert kennen en hij vertrouwt je dan kan je hem goed knuffelen. Hij is echt een hele lieve alpaca.

Othello is het oudste mannetje van de kudde, hij is een hele lieve alpaca. Toen we Othello voor het eerst zagen, volgde hij ons heel de dag over het domein. Als we hem aaiden dan legde hij zijn hoofdje op mijn buik. Toen werd al duidelijk hoe uniek Othello is. Verder geeft Othello graag kusjes en wil hij altijd wel iets bijleren.

Othello is altijd de eerste die dag komt zeggen, hij laat zich graag zien. Othello is een echte heer. Hij wil wel geaaid worden maar je moet dit rustig doen. Othello kan ook heel goed duidelijk maken hoe hij zich voelt.

   


     Christie is het beste vriendinnetje van Othello. Als babytje was Christie              heel erg verlegen en kon je haar enkel aanraken als je je heel klein maakte        en niet bewoog. Stilletjes aan is Christie opgegroeid tot een echte dame            die helemaal verliefd is op kleine baby alpacatjes. Eens je Christie haar            vertrouwen hebt gewonnen, zal zij ook een diep contact met jou zoeken. Ze      kan ook heel goed aanvoelen hoe jij je vanbinnen voelt. Als je helemaal              ontspannen ben, zal ze zich languit naast je leggen.