't Pagadderke

Therapie en workshops met assistentie van alpaca's


Het ontstaan van 't Pagadderke

De droom om mijn hobby met mijn beroep te combineren. 

Passie voor dieren

Al van jongs af aan heb ik een passie voor dieren. Het was altijd mijn droom om mijn hobby met mijn beroep te combineren. 

Na mijn studies Orthopedagogie ben ik mij gaan specialiseren in de Hippotherapie (therapie met assistentie van paarden) door nog een 2-jarige studie 'Equine assisted therapy' te volgen aan de Artevelde Hogeschool in Gent.

Bijzondere kennismakingen met alpaca's,
een idee is geboren

Toen ik daarna werkzaam was als hippotherapeute begon het stilletjes aan te kriebelen om als zelfstandige te starten. In tussentijd had ik ook mijn eerste bijzondere kennismakingen met alpaca's en dit zorgde ervoor dat mijn droom vorm begon te krijgen.

Dolfijnentherapie

Ik maakte destijds ook kennis met de bijzondere dolfijnentherapie, een ervaring die ik nooit zal vergeten. 

2017: Opening en uitbreiding van de praktijk

In 2017 startte 't Pagadderke op als eerste praktijk in België waar je terecht kan voor therapie met assistentie van alpaca's.

Niet veel later groeide het aanbod met ook nog diverse workshops met de alpaca's en vormingen. 

2019

De eerste jaren combineerde ik mijn praktijk nog met een deeltijdse tewerkstelling als Regionaal Verantwoordelijke gezinsopvang bij Felies (Kind en gezin). 


Begin 2019 zette ik dé stap om volledig voor mijn eigen praktijk te gaan. 

Nooit uitgeleerd...

Omdat ik ervan overtuigd ben dat je nooit uitgeleerd bent, behaalde ik door de jaren heen nog mijn diploma als creatief therapeute en volgde ik nog enkele verdiepingscursussen ( jaaropleiding ethologie, dieren in de zorgsector, mindfulness,...) 
 
 

📢❗[ Belangrijke mededeling: Tijdelijke sluiting vanwege covid-19]❗📢

Op de homepage kan u de volledige uitleg lezen in verband met de tijdelijke sluiting vanwege Covid-19. 


💻 'Sorry, mailen heeft voorlopig geen zin'


Jullie enthousiasme en vele mails/facebook berichten zijn uiteraard fantastisch en daar ben ik erg dankbaar voor. Aangezien ik momenteel niet op (aan)vragen kan ingaan tot we heropstarten, heeft het jammer genoeg geen zin om te mailen of een pb te sturen. Ik beloof je dat het in elk geval zeker de moeite waard zal zijn wanneer alles klaar is. (Ik kan je alvast verklappen dat er een aantal superleuke alpaca primeurs aankomen!! 🤩 )


👉 'Updates'


Via de website en op de Facebookpagina zal er zeker een vermelding komen wanneer we weer van start gaan. Deze worden beide steeds up to date gehouden, u hoeft hiervoor niet te mailen.

Binnenkort komt er op de website alvast een pagina FAQ waar ik probeer om in tussentijd toch alvast enkele algemene vragen te beantwoorden. Ik probeer ondertussen ook geregeld te posten op de facebookpagina zodat jullie de avonturen van onze alpaca's kunnen blijven volgen.


🍀 We hopen jullie snel weer in goede gezondheid te kunnen ontvangen bij 't Pagadderke zodat jullie kunnen komen ontspannen met onze lieve alpaca’s na een toch wel bijzonder jaar 🍀


Liefs,

Karen Verheyden

(Zaakvoerder T Pagadderke)


Contactgegevens
(Wij werken enkel op afspraak):

Tijdelijke sluiting vanwege Covid-19


Karen Verheyden                                                      

't Pagadderke

Kievitstraat 37
Essen 2910


Karen Verheyden

Zaakvoerder 't Pagadderke 

  • Zelfstandig therapeut
  • Gediplomeerd animal assisted therapeute
  • Gediplomeerd hippotherapeute (therapie met assistentie van paarden)
  • Gediplomeerd bachelor in de orthopedagogie
  • Gediplomeerd creatief therapeute
  • Zelfstandig fotograaf

Ga verder naar: