Updates COVID-19

Nieuwe update:

Sinds 29 oktober 2020 is door de overheid beslist dat georganiseerde vrijetijdsbestedingen tijdelijk verboden zijn in België vanwege Covid-19.
Jammer genoeg zijn wij hierdoor genoodzaakt om onze alpaca workshops tijdelijk te sluiten.
We houden vanzelfsprekend elke update nauwgezet in de gaten en hopen jullie weer snel te kunnen ontvangen bij onze lieve alpaca’s. 


📢❗[ Belangrijke mededelingen ]❗📢

Tijdelijke sluiting vanwege covid-19 + wijzigingen dienstverlening 

Met veel pijn in mijn hart, en tegen mijn ondernemersgevoel in heb ik besloten om 't Pagadderke tijdelijk te sluiten vanwege de negatieve evolutie in de coronacijfers en het continue veranderen van de (sector gebonden) maatregelen door de overheid.

Dit maakt dat ik voor mijn gevoel mijn diensten niet 'kan' aanbieden zoals ik ze voor ogen heb, met een hoge kwaliteitsstandaard, met veel persoonlijk contact en met aandacht voor ieder persoon

(en dier uiteraard 😉).

👉 Achter de schermen wordt er wel hard gewerkt:

Omdat stilzitten niets voor mij is, zal er goed gebruik worden gemaakt van deze periode om onder andere het aanbod verder te vernieuwen en te perfectioneren, uit te breiden met nieuwe diensten, de website te vernieuwen, het domein nog meer te verbeteren, gloednieuwe folders te maken enzovoorts.

🤗 ‘Nieuw en groter aanbod Alpaca workshops’

Verder blijf ik jullie uiteraard, wanneer we weer van start gaan, nog steeds met zeer veel plezier ontvangen voor 1 van de vele workshops met onze lieve alpaca’s alsook zullen we in de toekomst een therapeutisch onderbouwde workshop gaan aanbieden, mocht u nood hebben aan wat extra professionele begeleiding.

Het is echter niet meer mogelijk om individuele therapiesessies in te boeken in de toekomst. In de plaats komt er een nieuwe dienstverlening met onze lieve therapie alpaca’s.

👩‍🎓 'Nieuwe therapeutische dienstverlening'

Als zaakvoerder van ’t Pagadderke startte ik jaren geleden op als eerste in België met een primeur: het aanbieden van therapie met assistentie van alpaca’s.

Als ondernemer blijf ik echter niet stilzitten en voel ik de nood om verder te groeien en ook nieuwe, nog onbekende wegen te verkennen die mij erg nauw aan het hart liggen.

Daarom zal ik de komende tijd mij gaan verdiepen en specialiseren in een nieuwe dienstverlening binnen de gezondheids- en welzijnssector. Uiteraard spelen ook daarbij onze geliefde alpaca’s nog steeds een zeer belangrijke, helende en ondersteunende rol!

De komende tijd zal ik daarom terug in de studieboeken duiken. (later meer hierover)

👉 'Updates via facebookpagina en website, u hoeft hiervoor niet te mailen.

Via de website en op de Facebookpagina zal er zeker een vermelding komen wanneer we weer van start gaan. Deze worden beide steeds up to date gehouden, u hoeft hiervoor niet te mailen.

Binnenkort komt er op de website alvast een pagina FAQ waar ik probeer om in tussentijd toch alvast enkele algemene vragen te beantwoorden. Ik probeer ondertussen ook geregeld te posten op de facebookpagina zodat jullie de avonturen van onze alpaca's kunnen blijven volgen.

💻 'Sorry, mailen heeft voorlopig geen zin'

Jullie enthousiasme en vele mails/facebook berichten zijn uiteraard fantastisch en daar ben ik erg dankbaar voor. Aangezien ik momenteel niet op (aan)vragen kan ingaan tot we heropstarten, heeft het jammer genoeg geen zin om te mailen of een pb te sturen. Ik beloof je dat het in elk geval zeker de moeite waard zal zijn wanneer alles klaar is.

(Ik kan je alvast verklappen dat er een aantal superleuke alpaca primeurs aankomen!! 🤩 )

🍀 We hopen jullie snel weer in goede gezondheid te kunnen ontvangen bij 't Pagadderke zodat jullie kunnen komen ontspannen met onze lieve alpaca’s na een toch wel bijzonder jaar 🍀

Liefs,

Karen Verheyden

(Zaakvoerder T Pagadderke)