't Pagadderke

Therapie met assistentie van alpaca's en kleine hoevedieren

Dwerggeitjes

Knabbel is de tweelingbroer van Babbel. Ze liggen altijd met hun tweetjes samen en houden van kriebeltjes en aandacht. Knabbel kan ook al heel goed meewandelen aan de leiband. Als je laat merken dat hij goed bezig is, dan kwispelt hij enthousiast met zijn staartje.

Knabbel is een echte knuffelaar. Hij kan zo genieten van je aandacht. Als het warm weer is en het zonnetje schijnt dan zal hij tegen je aan komen liggen.
Knabbel deelt ook graag kusjes uit, dit doet hij heel voorzichtig door zijn neusje tegen je aan te drukken. Ook vindt knabbel het leuk als hij op je schoot kan slapen.

Babbel is de baas van alle geitjes. Zo zal hij altijd het hardst roepen om eten. Soms wanneer er een geitje een beetje stout is dan zegt babbel dat hij ermee moet stoppen. Babbel is ook wel heel lief maar dit laat hij niet altijd meteen zien. Hij heeft misschien wel een grote mond maar toch ook een heel klein hartje. Stiekem houdt hij er ook wel van als je hem veel aait. Ook vindt hij het leuk om trucjes te doen. Hij wordt dan heel enthousiast.

Vlokje is een beetje een verlegen geitje als hij je nog niet goed kent. Vlokje vindt het soms nog een beetje eng als je veel lawaai maakt of veel beweegt. Maar als je vlokje goed kent en je bent rustig dan kan hij heel erg van je aandacht genieten. 
Vlokje is ook heel slim, hij zal heel graag zijn trucjes samen met jou oefenen.