't Pagadderke

Therapie met assistentie van alpaca's en kleine hoevedieren

Locatie

In de mooie groene natuur ligt ’t Pagadderke.
In ’t Pagadderke zal er therapie met assistentie van alpaca’s en kleine hoevedieren worden gegeven voor kinderen met een zorgvraag. Maar men kan er ook terecht voor het volgen van een workshop.
Het is een uniek project gelegen in een klein stukje paradijs.

Wanneer je komt opgereden, zie je meteen al de alpaca's en de geitjes staan grazen. 
Buiten is er voldoende ruimte om samen met de dieren aan de slag te gaan. Zo kunnen we de tuin in trekken, trotseren we het parcours in het funpark, gaan we aan de slag in de weides of in de roundpen.

Bij slecht weer kunnen we samen met de dieren terecht in de praktijkruimte. Daar is het droog en lekker warm. De praktijkruimte is heel ruim waardoor we voldoende bewegingsruimte hebben om aan de slag te gaan met de dieren, ze is tevens voorzien van vloerverwarming. De ruimte zal gezellig worden ingericht en kan aan iedereen zijn noden worden aangepast. Deze ruimte zal ook worden gebruikt voor de workshops, met of zonder de aanwezigheid van de dieren. Je kan een workshop volgen terwijl de dieren rustgevend naast je staan te eten en te slapen.

De praktijkruimte is tevens rolstoeltoegankelijk.

Ook voor de ouders, begeleiders, familieleden, ... hebben we een aangenaam verwarmd luxe salon voorzien waar ze met een drankje tot rust kunnen komen in onze cocoon hangstoelen. Het luxe salon is voorzien van een lange eettafel, een gezellig salon en een luxe keuken met kookeiland. En bij goed weer zijn er verschillende bankjes te vinden met zicht op de tuin en de dieren. 


Ga verder naar:

Praktijkruimte

Luxe wachtruimte

Funpark

Roundpen

Tuin